OS

OS

Om jag var med i OS skulle jag delta i rodel. Det verkar riktigt kul. Tävla i att åka kälke allra snabbast borde ju vara en sport som vem som helst skulle kunna klara av.

Bild

Jag har redan tjuvtränat lite för de Olympiska Spelen i vinter, som ni kanske minns. Jag och Martin var ju ute i backen i Polstjärnan en hemskt kall vinterdag. Jag tycker formen ser bra ut, gör inte ni?

Jag kanske måste jobba lite mer på tekniken. Sen kanske det vore bra att träna lite i bana och inte åka såhär fritt.

När jag var liten spolade Annas och Anders morfar en isbana till oss i deras trädgård. Det gick superfort. Den var inte så lång och brant, men det var bra träning inför framtida OS. Så jag är ju inte helt grön i dessa sammanhang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *