Jojomän, jajamän

Jojomän, jajamän

Jag klarade av alla saker jag tänkte göra idag, inte illa pinkat!

– Först nostalgi-promenad, som pappa Nils-G kallar det. Det betyder en promenad i Kronhagen förbi där vi bodde förut. Det var trevligt… och nostalgiskt!

– Löpning, nästan helt utan håll idag. Jag kom på att jag kanske skulle ge det en chans att ta det lite lugnt i början. Det funkade bra! Det funkade så bra att jag kände att intervaller nog skulle vara bra. Jag joggade ner till Knuthöjdsmossen och Västeråsåsen. Jag besteg Västeråsåsen 20 gånger, sen sprang jag hem igen. På vägen hem var det 2 bilar som tutade och vinkade åt mig. Det kan ha berott på att:

  1. det var någon jag kände, men som jag själv inte lyckades identifiera nu
  2. någon trodde att de kände mig, men så var jag någon annan än den de trodde
  3. jag såg ut som jag skulle dö efter vägen och de försökte hålla mig vid liv genom att tuta
  4. de ville vara trevliga och heja på mig, för det kanske är sånt man gör i Hällefors

– Jag kom till arbetsförmedlingen och det gick så snabbt att jag knappt märkte att jag var där.

– Mormor ringde inte, men sms:ade. Hon är grym min mormor. Dock hade hon blivit lite småsur för att jag aldrig svarade på sms:et. Det tog tydligen hela 45 minuter innan jag gjorde det. Men om jag är ute och springer i en timme och hon skickar under tiden jag är ute, måste hon väl förstå att jag inte kan svara heller!

– Jag åkte till mormors stuga och det var varmt och skönt och trevligt. Bilder därifrån kommer nog senare idag.

Nu ska jag vara invänta att klockan blir 20.30 så jag kan avsluta dagen med en fotbollsmatch på tv:n. Jag tror på Holland, men egentligen hoppas jag lite på Uruguay. Men jag är nästan helt övertygad om att Holland vinner VM.

One thought on “Jojomän, jajamän

  1. De e la för rolig! Jag tror absolut på att de tutade för att du såg ut som att du skulle dö! Ha, ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *