Frisbeegolf

Frisbeegolf

Vi spelade frisbeegolf idag… eller discgolf eller vad det heter. Det gick väl sådär bra får jag säga. För mig var det mest spännande om jag skulle hitta min frisbee igen när jag hade kastat iväg den. Den kom lite varstans… fast det gjorde väl Calles och Anders frisbeesar också.

Vi spelade nästan 4 hål, sen bröt Calle handen… trodde vi i alla fall. Då gick vi och åt glass istället. Sen åkte vi till akuten, där fick vi sitta i 3,5 timmar. Sen fick vi veta att det inte var något brutet i handen, men en skelettskada. Det gjorde de inget åt. Då fick vi åka hem igen.

Ni ser ju på bilden hur mycket Calle tar i. Tänk er då att en björk råkar ställa sig ivägen när Calle kastar. Det blir ju som värsta karateslaget mitt på björken. Björken gick inte av, bara Calles hand nästan. Nästa gång får Calle se till att kolla om det är nägra träd nära innan han kastar iväg frisbeen.

One thought on “Frisbeegolf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *