Olja

Olja

Jag och Calle har varit så himla duktiga idag. Vi har städat hela lägenheten. Det var verkligen inte igår vi gjorde det, därför tog det ganska lång tid. Nu är det i alla fall gjort och det är så himla skönt.

Efter städningen åkte vi till macken och tvättade bilen. Den hade blivit full av massa skogsvägsdamm. Jag är ju ett riktigt proffs på att tvätta bilar vid det här laget, så det var inga problem. Eller det hade inte varit några problem ifall det inte hade varit så att nåt pucko tömt massa olja i båset där och på slangen till högtryckstvätten. Det blev olja lite överallt… eller jag lyckades klara bilen ren tror jag, men jag själv blev jätteoljig. Det kom så mycket olja under skorna att det blev halt. Det var lite kul =) Men jag fick lov att tvätta skorna innan vi åkte därifrån. De skorna får nog bli jobbskor i fortsättningen. De är inte så fina nu.

Ikväll när jag duschade fick jag skrubba massa olja från mina armar och ben också. Det var inte så lätt. Det sätter sig som bara den ju. Men efter en del skrubbande försvann oljan till slut. Jag försökte tydligen gnugga bort lite blåmärken med, men de försvann inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *