Fucking Åmål

Fucking Åmål

Vi passerade precis Åmål. Vi är på väg ner till kusten. Först ska vi hälsa på Calles mormor och morbror i Varberg, sen ska vi till Orust i en vecka.

För några år sen när vi åkte till kusten såg Calle Åmål för första gången nånsin. Han satt och studsade i bilen och var tvungen att bromsa bilen så han kunde ta ett kort på Åmåls-skylten. Idag nöjde sig Calle med att säga “fucking jävla kuk Åmål” ungefär fyra gånger. Sen tvingade han mig att skriva till hans mamma och berätta att vi var i “fucking jävla kuk Åmål”… och allt detta bara för att de säger så i en film. Calle är söt!

2 thoughts on “Fucking Åmål

  1. Ja, precis… men Trollhättan är ju nästan Åmål, eller? 😉
    Typ som Bröllopsfotografen. Där utspelar sig ju filmen i Molkom, men är inspelad i Grums.

  2. Bara det att filmen är ju för det mesta inspelad i Trollhättan, så det borde ju vara fucking jävla kuk Trollhättan! Men det låter ju inte alls lika bra, och dessutom är inte Trollhättan så fucking jävla kukigt som Åmål kanske (tydligen) är. Men kanske har Åmål fått sig en något felaktig stämpel?! Jag vågar dock inte undersöka utan håller med Calle- Fucking jävla kuk Åmål!! 🙂

    Ha en underbar vistelse på västkusten- jag är avis! Men nästa ska jag också till Orust- och äta mat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *