Marstrand

Marstrand

image

Solen fanns på Marstrand. Vi var där idag och såg på Carlstens fästning, havet och massa båtar. Vi passade också på att hälsa på Evelina. Hon bjöd på jättegod ceasarsallad och trevligt sällskap.

Solen sken så mycket på Marstrand att den gjorde illa min hud, lite orutinerat kanske. Jag tycker faktiskt inte så mycket om solskyddsfaktorn jag har, så jag drar mig lite för att smörja mig. Av nån anledning är det alkohol i min… och inte så lite heller, jag blir nästan full. Nej, men den luktar hemskt starkt, svider om man får den i ögonen och är äcklig om man får den i munnen. Men det är nog ändå bäst att ta den i morgon.

One thought on “Marstrand

  1. Å va fint det ser ut! Njut av ledigheten! Hälsa Calle och Gunilla! Och Dogge “allätaren” också! Å du, köp en annan slags solkräm vet ja! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *