Min hemliga önskan om att bli en Hysén

Min hemliga önskan om att bli en Hysén

En av rubrikerna på Aftonbladet idag handlade om Glenn Hyséns fotbollsspelande son, Anton Hysén. Han är 20 år och han går nu ut med att han är gay.

Detta är ju superstort! Inte visste jag att Glenn att fler än en son. Vart har de gömt den är killen? Han hjälper mej i och för sig inte så mycket. Jag har ju egentligen lite hemliga planer att gifta mej till en Hysénare i smyg. Vem skulle inte vilja ha Glenn Hysén som svärfar liksom? Jag inser ju att jag inte kan gifta mej med honom, han är ju lite väl gammal för mej. I och för sig har han ju skaffat sig en ung tjej nu, men Tobias kanske är lite mer i min ålder och då får jag nöja mej med att ha pappa Glenn som svärfar.

Om mina hemliga giftasplaner går i stöpet, kanske jag skulle få Glenn som en låtsasmorfar… eller lite som en klassmorfar. Han kommer och är med mej några timmar om dagen och så går han sen. Vi kunde spela fotboll och jag kunde lyssna på när han pratar göteborgska. Låter som trevliga dagar.

Fråga mej inte varför, om nåt av detta, för jag kan nog inte ge ett vettigt svar. Men han ser ju så glad och trevlig ut, Glenn.

Så här tror jag det skulle kunna se ut om dagarna:

Del av bilden härifrån. Resten har jag faktiskt gjort själv, tro det eller ej. (Jag vet att jag har ganska stort huvud, men jag orkade inte göra det mindre. Det här tog mej ändå typ 40 minuter.)

Och så lite sound track på det va?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CAUzRYTmoe4[/youtube]

3 thoughts on “Min hemliga önskan om att bli en Hysén

  1. Vilken posé du har!! Typiskt att en tjej hinner både : le mot kameran och samtidigt stå i mål, skulle aldrig en kille klara av 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *