In your face, Zlatan!

In your face, Zlatan!

Ja, nu hade han haft sitt Champions League-guld, Zlatan, om han inte bytt till Milan… men bytt är bytt. Så kan det gå när man byter och byter och aldrig kan bestämma sig bara för att man så gärna vill vinna guldet. Se på mej, när jag kom till Råtorp låg vi i 5.an, nu är vi i 3:an. Man måste jobba lite för det. Det borde Zlatan lära sig.

Kanske hade det i och för sig varit så att de inte vunnit om Zlatan varit med. Det kan man inte så noga veta. Zlatan har ju en lite mer stillastående stil, om man säger så. Det hade nog inte funkat riktigt mot Manchester Uniteds försvar.

På fredag får Zlatan se till att kämpa och springa ordentligt i alla fall, så kanske han kan ta oss till ett EM-guld, hahahaha!

Bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *