Dixieland

Dixieland

Jag har haft lite problem de senaste månaderna. I två månader har jag funderat över vad Dixieland är. Jag har förstått att det är musik, men inte vad för musik. Sen kom jag mej för att googla på det och då fick jag veta. Tänk vad bra det är med internet ibland.

Nu har jag istället problem med att tänka ut vem det är som skulle vilja lyssna på Dixieland och varför?!

Det här med Dixieland har alltså bara ställt till problem för mej. Varför var jag ens tvungen att få veta att det finns nåt som heter det?

Nån av er som gillar Dixieland? Det kanske är för att jag inte gillar jazz som jag inte gillar det? Den här är inte så hysterisk i alla fall, så den går att lyssna lite på en stund. Men jag skulle nog inte göra en helkväll av det.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=79xeGcBBdf4[/youtube]

2 thoughts on “Dixieland

  1. Jag åkte till jobbet sent… jag missade midsommardansen runt stången, men fick jordgubbarna. Perfekt planering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *