Dödsdyket

Dödsdyket

Visste ni att jag faktiskt numer kan stoltsera med att jag badat i år. Det satt riktigt långt inne faktiskt. 2 juli kom premiärdoppet. Bättre sent än aldrig brukar man ju i och för sig säga, så får väl säga det jag också.

När vi var vid stugan så målade vi panel en hel eftermiddag. Efter det hade jag att välja på att ta en dusch ute i det fria eller ett dopp i dammen. En dusch ute kändes lagom lockande eftersom det var väldigt grått och mulet. Då lockade dammen faktiskt mer av nån anledning… kanske för att då skulle hela kroppen vara kall samtidigt och då känns det kanske inte lika kallt. Jag är logisk som vanligt. Men tro det eller ej, så var det inte ens kallt när jag kom i… success!

Här är dödsdyket… eller vad jag trodde skulle bara dödsdyket. Det var ju inte så kallt som jag trodde det skulle vara. Förresten dyker jag alltid med min egen stil, men fötterna före.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *