Jag sa ju att jag inte är en fryslort…

Jag sa ju att jag inte är en fryslort…

I torsdags kväll när jag kom till stugan behövde jag duscha eller bada av mej lite solkräm. Det fick bli ett dopp i dammen. Jag hoppade i, glad i hågen och tyckte inte det var så kallt.

Som ni ser tog jag till och med en liten simtur. Efter ett tag kände jag att det började domna lite i armarna och benen. Så jag tänkte att det var kanske lite kallt ändå. När jag kom upp och hade klätt på mej, såg mina fingrar ut så här (först röda, sen alldeles vita och så blå om naglarna… som lik, skulle jag kunna tänka mej):

Så till alla er som nånsin anklagat mej för att vara en badkruka eller en fryslort; detta måste väl vara motbevis nog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *