Jag fick mitt Trollbröllop till slut ändå

Jag fick mitt Trollbröllop till slut ändå

Jag fick till slut gå på Trollbröllopet i alla fall. Det är tur att jag har sån himla snäll pappa som vill sitta och köra mej till Karlstad i morgon. Trollbröllopet var jättebra och som tur var blev inte Caroline bortrövad den här gången heller… och hon var så himla duktig på att skådespela och att sjunga.


Jag tycker att den som har möjlighet ska passa på att se det nästa år. Jag har sett det massa gånger, men mest när jag var liten. Jag har upplevt en viss skillnad nu från när jag såg det för kanske 20 år sen. Nu tycker jag till exempel inte att själva inledningen (eller egentligen allt tills trollen kommer) är tråkigt. Jag förstår dessutom vad de säger nu. Nästan hela pjäsen är på Äppelbomål och det förstod jag inte så bra när jag var liten… det gick bättre nu. Idag var jag dessutom helt säker på att inte bli tagen av ett troll när vi tittade in vid trollgrottan efteråt. När jag var liten var jag inte helt övertygad. Man kan ju inte så noga veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *