Hur jag ska ta mej till “Fångarna på fortet”

Hur jag ska ta mej till “Fångarna på fortet”

Nästa gång jag är i Dalarna ska jag åka och hälsa på Gunde Svan. När jag ringt på dörren och han har öppnat ska jag skrika: “Ingenting är omöjligt”, sen ska jag slänga mej ner på marken och göra 30 armhävningar, för det är precis lite mer än jag klarar. Skulle jag göra precis så många som jag klarar, skulle det ju inte vara nån utmaning… men fortet ska vara en utmaning. Jag vill ju att Gunde Svan ska se att jag är en väldigt passande kandidat för fort Boyard. Det verkar ju faktiskt inte om han har lyckats räkna ut det på egen hand. Det är för mej ett mysterium hur det kan ha gått så många säsonger av “Fångarna på fortet” utan att jag blivit uttagen en enda gång.

Jag skulle kanske ha lite svårt för utmaningar där man ska dyka, eftersom jag flyter som en kork, hur mycket jag än försöker att komma ner. Spindlar skulle inte vara några problem, men de små slingrande ormarna skulle jag lämna till Glenn Hysén. Han skulle ju så klart vara i mitt lag. Han tog uppenbarligen inte ut mej till sitt lag, eftersom det är med om några avsnitt på “Fångarna på fortet”. Jag kan dock ha överseende med det och ta ut honom till mitt lag. Sen skulle inte rekordet vara långt borta. Det är jag helt övertygad om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *