Det här med att välja rätt outfit

Det här med att välja rätt outfit

Jag har ett tag haft lite åsikter om Svenne Rubins kläder. Jag säger inte om det är positivt eller negativt, men det kan vara lite blandat. Vissa har mer matchande kläder än andra kan man väl säga. De påstår själva att de franska modehusen jagar dem med blåslampa. Om det är för att de är såna modeikoner eller om det är för att bränna kläderna kan de inte riktigt enas kring. Jag kan enas kring att Svens byxor inte matchar med skjortan i alla fall, det syns på bilden där nere.

I torsdags var min kusin med på sin första Svenne Rubins-spelning. Han tyckte det var riktigt trevligt och han gillade att de var så bra live. Det enda han hade något att invända mot var deras kläder faktiskt. Jag visste att jag inte var helt ensam om att tycka nåt om dem.

För att ni ska veta vad jag pratar om, ska ni nu få en liten visning av kläderna de hade valt till torsdagens spelning. Det var en här, som kusin tyckte passade in väldigt dåligt, ni kan ju fundera på vem.

Flaco Kronquist och Sven Rubin
Pär le Port
Hockey Bockey Bengt Benkt
Roine Rubinstein (han sitter och gömmer sig bakom sina trummor annars, så hans skjorta syntes inte på nån cool actionbild)

Nu har ni fått se kläderna och grubbla lite ett tag, på vem det är som inte passade in. Ni kanske har egna idéer och så kan vi göra som en liten “Fem myror är fler än fyra elefanter”-tävling. Den bästa idén kan få ett sånt där fint lysande armband som jag håller på att sätta på mej på nedersta bilden.

I alla fall tyckte kusin att han som passade sämst in är Hockey Bockey. De andra har ju roliga skjortor, men hans är ju bara blå. Han tyckte också att Sven Rubin har ganska spejsad skjorta och att han är känd för sina hawaiiskjortor, men att Roine tog priset i att ha ful skjorta. Ni kan ju själva ser hur rädd jag är för den på bilden. Men mitt armband (som jag har i handen) matchar de lysande färgerna riktigt bra.

För övrigt vill jag också tala om, för er som samlar nördkunskap, att det här var Pär le Ports första spelning som den nya basisten i bandet och han skötte det alldeles utmärkt! 5 av 5 gamla amazoner blir betyget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *