Gris-associationer

Gris-associationer

Hörrni, jag har kommit på en sak! När jag ser på Sverige i fotboll så får jag alltid associationer till tecknade grisar. Den associationen poppar mest upp i huvudet när Lustig har bollen och kommentatorerna säger typ “Lustig har bollen”. Han är ju inte jättelik en gris direkt och därför tyckte jag att det kändes som en konstig association… ända till igår kväll i alla fall. Då kom jag på det! De 3 små grisarna ju! En heter väl bror Lustig? En heter bror Duktig i alla fall. Den tredje grisen då? När jag googlat upptäckte jag att han hette bror Hurtig. Inte konstigt att jag inte mindes det. Inte en enda unge vet väl vad hurtig betyder? Eller det kanske bara är jag?
En sak vet jag i alla fall; att det här inlägget verkligen kryllar av utropstecken och frågetecken.

Bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *