When you wish upon a star…

When you wish upon a star…

Tydligen ska det vara en meteorskur ikväll. Man kunde se den på himlen ända till kl 23 stod det på aftonbladet.se. Gissa när jag fick nys om det hela? 23.05. Det var lite för sent det. Jag försökte mej ändå på att få se nåt av den här skuren.
Guess what!? Om man stirrar nog länge på samma stjärna, som är långt borta, ser det ut som den rör sig och att det är flera stycken. Vem behöver en meteorskur egentligen? För mej kan det se ut som det varje dag. Drick lite vin, stirra på en och samma stjärna, sen blir det som en hel eldflugssvärm. Enda nackdelen med att de rör sig och surrar runt är att de inte faller och då får man inte önska sig nåt.

Egentligen var det nog tur att det var så mörkt och inga meteorskurar när jag var ute. Då kanske grannarna också hade varit ute. Då hade jag aldrig gått säker i kvarteret igen, utan hade säkert behövt komma med modetips hela tiden. Calles svarta rock, rutiga pyjamasbyxor och gummistövlar är en trend som kommer slå i höst känner jag och grannarna hade säkert blivit helt hysteriska runt outfiten. Nä, nästa gång jag går ut är det nog bäst att jag tar min egen jacka.

Ifall det är fler som missat detta fenomen kan ni få trösta er tillsammans med mej, med hjälp av en bild.

Bild från Aftonbladet.

One thought on “When you wish upon a star…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *