Saker som förgyller vardagen

Saker som förgyller vardagen

Vet ni hur himla glad jag blev när jag kom hem och upptäckte att jag fått ett paket i postlådan? Det händer ju inte varje dag direkt. Att det dessutom var GODIS i paketet gjorde ju inte saken sämre.

Supergulliga Malin hade skickat det. Hon är tydligen en väldigt uppmärksam bloggläsare och hon mindes blogginlägget om Bonbons snuskgodisar, som fanns när vi var små. När hon såg den här påsen tänkte hon genast på mej. Tyvärr var det så Malin, att de här godisarna inte alls smakade som mina favoriter. Men bara den fina tanken gör att jag är lycklig i alla fall.

När jag tänker efter känner jag mej nästan lite som en proffsbloggerska. De får ju alltid massa fina saker på posten. Det gör ju inget om ni gör detta till en vana hörrni… men det är klart, då blir man kanske inte lika lycklig, som när man bara väldigt sällan får paket.

Du gjorde i alla fall min dag Malin!

5 thoughts on “Saker som förgyller vardagen

  1. Hihihi vad kul! 🙂 Men gör det inte till en vana nu bara, skor o kläder o sånt får du köpa själv! 😉 KRAAAM!!

  2. =D Synd att de inte smakade lika bra som favoriterna dock, men allt kan ju inte smaka som dom… 😉 Trvlig helg!! KRAM!!

  3. Hihihi vad kul! 🙂 Men gör det inte till en vana nu bara, skor o kläder o sånt får du köpa själv! 😉 KRAAAM!!

  4. Hmmm… var kommer alla dessa kommentarer ifrån?? Jag skrev såna som inte gick att få vidare,sidan hängde sig typ.. men tydligen gick de fram ändå? Hmm.. Så det är inte jag som är konstig och skrivit alla dessa, det är nätet som är problemet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *