Man skulle kunna tro att jag inte får nån mat

Man skulle kunna tro att jag inte får nån mat

Jag tror inte att jag skulle göra mej speciellt bra som arbetare på en pizzeria. Jag tror inte det skulle ses som speciellt acceptabelt att gå och käka upp gästernas överblivna pizzakanter, för det är jag helt säker på att jag förr eller senare skulle göra. Jag var nämligen mycket frestad att börja knapra på Calles kanter som han slängde igår, när jag så dem i komposten idag. Jag lyckades dock motstå frestelsen.

2 thoughts on “Man skulle kunna tro att jag inte får nån mat

  1. Helt ärligt så måste jag verkligen slänga dem för att inte gå och stoppa i mej dem dagen efter! Spruta på lite bea.. muuuums…! Himla tur att jag slängde på massa äckliga spagetti ovanpå, annars hade jag nog tagit upp dem =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *