En hemskt tragisk dag

En hemskt tragisk dag

Idag har lilla Dogge flyttat hemifrån. Det svider i hjärtat och gör ont i magen. Jag tycker att jag hör hans tassande och pipande. Inte kan jag ropa honom till mej i soffan och få nån som värmer under filten heller. Det har länge varit på g, så jag har ändå varit inställd på det. Ändå känns det himla tomt.

Vi känner att det är inte rättvist mot oss eller mot honom. Man ska inte ha en hund om man inte hinner med och orkar med till 100%. Tidigare kunde Calle ha med sig Dogge på jobbet, nu går det inte längre. Vi har försökt dagmatte i omgångar, men det har inte heller varit en klockren lösning. Ska man betala massa, massa pengar varje månad för att nån ska ta hand om ens hund hela dagarna, så man aldrig ens får umgås med honom i alla fall?

Idag flyttade Dogge till Norrköping. Han ska bli en lastbilskartläsare. Han får alltså vara med hela dagarna och jag tror att han kommer få det jättebra!

Jag har bearbetat detta i flera veckor och helt ärligt, har jag den senaste tiden, försökt att flera gånger om dagen tänka på saker som jag inte kommer sakna med Dogge. Jag har försökt att gå och vara lite arg på honom, för att skydda mej själv. Samtidigt har jag försökt njuta av alla mysiga stunder extra mycket också.

Idag hade vi dessutom sån himla tur att mamma, pappa och farbror Lars varit här hela dagen och gett oss annat att tänka på, än hur tomt det är. Frågan är hur länge man kommer höra honom här hemma, om man kommer ropa på honom av misstag och hur många små matbitar som man struntar i att plocka upp när man tappar dem på golvet.

Inte kan jag skriva det här eller se på bilderna utan att börja gråta heller… Världens finaste lilla Dogge!

6 thoughts on “En hemskt tragisk dag

  1. Väldigt rörande. Fina fina Dogge. Jävla jobbiga Dogge. Bits gjorde han också. Men det spelar ingen roll för här sitter jag ändå tårögd.

    Saknar honom med er.

  2. Älskade lille Dogge, saknar honom men tror att han kommer att trivas med att åka lastbil.
    Hans nya husse verkade vara en bra husse!
    Kramar

  3. Ögonen tåras när jag läser ditt inlägg!! Men så starkt av er att inse och göra det rätta! Stor kram här med!!

  4. Jag är så ledsen för eran skull. Jag vet ju precis vad ni känner. Det gör ont i mitt lilla hjärta för er. Tusen turar och tusen kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *