För er som undrar, så har Dogge det bra

För er som undrar, så har Dogge det bra

Jag höll mej länge… men till slut var jag tvungen: Det är ju liksom hela 3 dagar sen Dogge flyttade nu. Jag höll mej superlänge innan jag sms:ade för att fråga hur det gick… närmare bestämt ända tills igår kväll. Det är nästan 2,5 dygn det! Dogge har det i alla fall jättebra. Han är tydligen duktig och imponerar med hur fint han går med och utan koppel?! Är det samma hund som Christoffer hämtade hos oss? Jag förstår om han kanske råkat bland ihop honom med någon annan. Det kanske är så att han tagit fel om han satt fast honom nånstans. Det kan ju vara lite svårt att känna igen honom i början kanske, innan de känner varandra.

Nej, men ärligt, så vet jag väl att Dogge är en duktig hund. De senaste veckorna har han blivit så duktig att det kändes riktigt synd att lämna bort honom, när vi väl lyckats så bra 😉 Fast egentligen, har vi faktiskt, både Calle och jag, varit liiite (bara lite) oroliga att vi skulle få honom tillbaka… men nu är han ju faktiskt världens bästa hund och visar det när han kommer till lite nytt folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *