Årets julvärd

Årets julvärd

Helt oväntat och jag antar att det är en riktig högoddsare på bettingsidorna… men i år är det Kalle Moraeus som blir julvärd. Det blir trevligt med lite dalmål och lite fiol tycker jag. Jag hade annars önskat Lasse Kronér. Jag var så himla övertygad om att han skulle passa som julvärd och undrade varför inte SVT tänkte på honom. Sen läser jag att han ju var julvärd 2008. Han verkar inte ha gjort en så minnesvärd insats eftersom jag inte kom ihåg det. Men alla förtjänar väl en andra chans?

När jag googlat en stund och tittat på bettinglistor så finns inte ens Kalle Moraeus med. Snacka om att SVT verkligen valt en överraskning. Det är ungefär lika överraskande som om Stefan Holm skulle vara julvärd, typ.

Kalle är väl lite lik tomten, när man tänker efter? Fast kortare… och med mindre och brunare skägg.

Bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *