En busschaffis med det lilla extra

En busschaffis med det lilla extra

Det är sån himla service på Värmlandstrafik. De stannade utanför mitt hus och släppte av mej idag, precis som en taxi… fast en väldigt lång, stor och gul en. Jag var nästan som en rockstjärna, med ett eget jet-plan. Jag behövde inte ens tala om var jag bor. Busschaffisen hade redan koll. Antagligen är det så att alla busschaffisar vet det, för de är så förbannade på hålet i vägen utanför vårt hus.

Egentligen tycker jag det inte är mer än rätt att de ger mej lite extraservice. Varje gång de kör förbi vårat hus, struntar de i att det är en grop. De bara gasar på allt de har genom gropen och det gör så att hela huset skakar. När huset rasar ihop, tack vare dem (och Karlstad kommun, som inte lagar hålet), vore det inte mer än rätt om de ställde hit en buss på gården, som vi kan bo i. Calle har ju dessutom hela tiden velat ha ett gult hus.

Bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *