Ska Gävlebocken brinna i år med?

Ska Gävlebocken brinna i år med?

På söndag kommer årets Gävlebock. Jag har läst att planen för att ingen ska tända eld på den i år, är att göra ett islager på den. Den kommer alltså se ut lite som fienden i New Super Mario Bros när man skjuter isbollar på dem. För det första ska det bli spännande att se om det ens är minusgrader i Gävle på söndag. För det andra ska det bli spännande att se hur lång tid det tar innan nån tar en värmepistol, smälter bort isen och sen tänder eld på bocken i alla fall. Men det är en fin idé.

Mario-bild och bockbild

One thought on “Ska Gävlebocken brinna i år med?

  1. Hehe…du har sååå rätt Elin någon kommer säkerligen på en smart plan för att bränna upp den ändå:P Minusgraderna har inte infunnit sig ännu här i Gävle och de blir nog inga till söndag heller, så jag tror på NO ICE! KRaaam på dej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *