Naturprogram

Naturprogram

Jag och Calle ser på naturprogram. BBC gör så himla bra och fina såna. Just nu ser vi på serien “Frozen planet”, som handlar om polerna och livet där.

Jag kan ärligt säga att jag kan se på vilken skräckfilm som helst utan att få hjärtklappning. Jag kan se på vilken snyftare som helst och kan hålla tårarna tillbaka. Naturfilmer däremot, är bland det värsta jag vet. Det har jag alltid tyckt. När jag var liten undrade jag alltid varför filmarna inte räddade de stackars djuren som höll på att bli uppätna. Mamma och pappa förklarade dock att så är det i naturen. Jag undrar ändå fortfarande varför de som filmar inte gör nåt. De bara sitter där och ser på när djur dör. Nyligen var det en bison som blev jagad av en varg. Det slutade med att båda höll på att dö och jag höll på att börja gråta när djuren skrek. Varför utsätter jag mej för detta egentligen? Varför är inte alla djur vegetarianer? Att se en blomma dö, det klarar jag i alla fall.
Fast det är lite värt det när små, gullliga djurbebisar föds. Vet ni hur himla liten en isbjörn är när den föds till exempel? Hur liten som helst!

Bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *