Proffsbloggarpresent nr 2: en julskiva!

Proffsbloggarpresent nr 2: en julskiva!

Jag har ju sagt tidigare att jag kände mej lite som en proffsbloggare när jag fick godis hemskickat till mej, efter att ha bloggat om Bonbons godis. Nu var visserligen inte godiset från Bonbon, utan från Malin. Men kände mej ändå som en proffsbloggare, eftersom jag fick saker gratis i postlådan.

Idag kom nästa proffsbloggarpresent, lite oväntat, neddimpandes i postlådan. Den här presenten kanske inte hade så mycket att göra med att jag skrivit om nåt på bloggen, men jag vill låtsas det. Då känns det mer roligt.

Idag kom det en sprillans ny och nysläppt julskiva från Garry… eller tomten. Garry skyller på tomten i alla fall. Det är för att Garry inte vill framstå som snäll och att han faktiskt skulle ge mej nåt, tror jag. Istället skyller han alltså på tomten.

Efter att ha lyssnat på skivan kan jag konstatera följande:

  • skivan är lite grinchig (ni vet Grinchen, som inte gillade julen).
  • det var riktigt trevligt att lyssna på Garrys ljuva stämma.
  • låtarna har ganska finurliga texter.
  • texterna är lite ojuliga. Det finns inga renar till exempel.
  • Garry är väldigt bra på att göra bjällerklangsljud.
  • Lasse Kronquist spelar grymt bra gitarr på första låten.
  • fodralet har en väldigt fin bild på Garry, där han faktiskt ser snäll ut.

Många kanske inte tycker att skivan är så mycket att hänga i granen, men det tänker jag göra i alla fall.

Den är till och med signerad vid "snäll-bilden"

Vill man köpa sig ett alldeles eget exemplar av denna underfundiga, julvemodiga skiva, så kan man kika in här och beställa en.

One thought on “Proffsbloggarpresent nr 2: en julskiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *