Dödsmatchen i squash

Dödsmatchen i squash

Jag kom på att jag inte delat med mej av min och Anders dödsmatch i squash vi hade förut. Jag hade aldrig spelat squash innan, men Anders tyckte att jag var cool i alla fall. Ni ser ju bara vem som såg ut att vara i bäst form. Jag kunde inga regler, men Anders lärde mej några. Den viktigast regeln var att squash är en gentlemannasport och att man skulle akta sig, så den andra kunde komma fram till bollen när det var hans/hennes tur. Hur lätt som helst… och ingen träningsvärk alls, inte alls(i alla fall inte på fel ställe, enligt Calle)!

Anders var så trött i händerna, att han skakade så mycket, så det blev så här suddigt
Anders ägnade förvånansvärt mycket tid åt att leka 007 med automatvapen

One thought on “Dödsmatchen i squash

  1. Hahahahaha!
    Nog för att man spelat lite gitarr på sitt racket men att leka 007! Det måste jag definitivt testa nästa gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *