Ljuset i tunneln…

Ljuset i tunneln…

På sista tiden har det hänt så mycket mindre roliga saker, både för mej och för personer som jag bryr mej väldigt mycket om. Det har lett till mycket tänkande och ältande sista tiden. Och när jag tänker och ältar, då har det varit ganska mycket. Jag är annars världsbäst på att ta saker för vad det är, skaka av mej och blicka framåt. Men det tar stopp hos mej också till slut, tydligen.

Nu har jag i alla fall börjat se ett litet ljus längst bort i tunneln. Än är det inte klart och jag vet: “Var inte för positiv, ljuset i tunneln kan vara ett tåg!”. Men på fredag vet jag nog om det var ett tåg eller inte. Så håll tummarna och så kommer jag komma med en liten uppdatering i ärendet. Och hör ni inget på fredag, så går jag antagligen nånstans i tunneln och samlar ihop mej igen efter tågkrocken.

Bild

3 thoughts on “Ljuset i tunneln…

  1. Man blir ju lite orolig när man läser ditt inlägg.. Hoppas inte att det är något “allvarligt” som hänt.. 🙁 *KRAM*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *