Väder och vind

Väder och vind

Hur tråkigt det än må vara att det inte finns nån snö än så länge i vinter är det ändå bra att det varit så milt. Calle säger att vi sparat 1500:- än så länge i vinter på att det är så milt ute. Tänk hur mycket skit vi antagligen köpt för de pengarna, men ändå!

Det sägs nu att det är en ny storm på väg in efter Dagmar. Den borde börja på “e”. Hoppas den heter Elin.

Det som egentligen är tråkigast med att det inte är nån snö än, är att vår trädgård fortfarande ser ut som en kattlåda. Längtar till våren när vi får så en ny gräsmatta.

Ni som är lite vakna, kan säkert räkna ut att jag absolut inte har nåt att skriva om. Har man inget att prata om eller skriva om, passar ju vädret alldeles förträffligt som samtalsämne. Så är fallet även idag.

2 thoughts on “Väder och vind

  1. Inte för att jag tycker det är kul med storm, men det vore allt lite grymt om det kom en storm som hette Elin! =)

    Eftersom du säger att du inte har något att skriva om, så passar jag då på att önska ett inlägg om varför det är så mycket bättre att bo i Edsvalla när man kan bo nära mig och Magnus häri Västerås?! 😉 Jag förstår ju iofs om det blir ett kort inlägg…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *