Stora, läskiga saker

Stora, läskiga saker

Idag, äntligen, fick jag se lite coola djur på väg från jobbet. Två älgar traskade ut från skogen och mot dikeskanten när jag körde förbi. Varje gång jag ser älgar fascineras jag över hur stora de är. De här var dessutom riktigt nära. Tur att de inte var närmare. Det hade nog inte bilen gillat. De här älgarna hade, som tur var, inte bråttom, så jag blev aldrig orolig.

Det är lite som när jag var på en bondgård för några år sen. När man ser kor på en äng ser man ju att de är stora. Men när man står precis bredvid en ko ser man verkligen hur skitstora de är!
Eller som när jag och Calle såg en gladiator. Han ser stor ut på tv, men galet stor i verkligheten… till och med läskigt stor… så läskig att jag knappt vågade gå förbi med risk att råka slås omkull om jag skulle gå för nära och luften från när han rörde armarna skulle slå mej i backen.

Slutsats: saker som ser stora ut på håll eller på tv, ser antagligen större ut när man är närmare… och i verkligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *