(Bort)förklaringar!?

(Bort)förklaringar!?

Jag förstår att ni varit lite oroliga nu. Så här långt blogginläggsuppehåll har jag aldrig haft förut, hela 2 dagar. Har ni varit lite oroliga, så är det med all rätt. I onsdags var det nämligen så att nån försökte ta livet av mej. Hur i sjutton jag överlevde vet jag inte. Nån gjorde nämligen så att min arbetsdag blev 11 timmar lång. Det är snudd på att jobba-ihjäl-sig-långt. Så långt var det, att jag inte orkade göra nåt annat än att äta, städa toaletten och sova när jag kom hem.

Igår, däremot, hade jag alldeles för kul för att blogga. Katarina och Pedrik var nämligen och hälsade på. Jag tror inte jag har sett Katarina på nästan 2 år… och Pedrik har jag aldrig sett förut. Hur mysigt och trevligt som helst. Synd bara att de stannade så kort, men det är ju bättre än ingenting.

Idag har jag en sån där lagom dag, inte för döende och inte för kul, så jag har tid att uppdatera igen. Tur för er, säger jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *