Melodifestivalen… final – äntligen!

Melodifestivalen… final – äntligen!

De flesta känner säkert till, vid det här laget, att jag verkligen inte gillar Melodifestivalen. Under flera veckor har jag alltså inte haft nåt annat val, än att se på Gladiatorerna. Jag tror inte att Gladiatorerna skulle vara nåt för mej… det skulle vara för lätt. Det är ingen som vill se nån vinna så lätt i tv. Det ska vara lite utmaning. När ni ser bilden, förstår ni ju vad jag menar.

Jag känner mej dock lite tvingad att se på Melodifestivalen när det är final. Jag litar på att svenska folket har röstat fram de bästa bidragen. På det här sättet borde jag spara mej några timmar med skitmusik, som varit i alla deltävlingar.

Jag kan inte komma med några som helst chansningar på vem som ska vinna. Jag har ingen aning om vem som är min favorit, för jag har inte hört nåt av bidragen innan. För mej är Melodifestivalen lite som den var på den gamla goda tiden, när man bara behövde stå ut en kväll om året. Jag hoppas i alla fall att nån poppig låt med nån som dansar bra vinner.

Barnen i skolan är väldigt upprörda och hatar Torsten Flinck. Så mycket hatar de honom, att de kallar honom Torsten Stink och ritar bilder på honom där han har långt stripigt hår och är finnig. Så hårt är alltså straffet när man slår ut Sean Banan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *