Rayman origins

Rayman origins

Idag har jag sett ut så här:

Bild

Jag är ganska bra på att hoppa på väggar, på att springa ganska snabbt, snurra graciöst och superbra på att ge bitch-slaps. Alla egenskaper som behövs för att ge sig ut på äventyr.

Om ni ska köpa ett nytt spel till Wii, köp Rayman origins. Det är jättekul och man kan inte få slut på liv, verkar det som. Det passar mej hur bra som helst. Dessutom kan man spela 2 samtidigt (man kanske kan vara fler, men det vet jag inget om). Det som är ännu bättre, är att det inte är som New Mario Bros, där jag och Calle dödade varandra hela tiden. Här kan man slå varandra utan att den ramlar ner för ett stup eller så… tror jag.

One thought on “Rayman origins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *