För er som vill ha en stjärna på min himmel

För er som vill ha en stjärna på min himmel

För att ni ska hinna öva, så det blir ett perfekt resultat, slänger jag ut en önskan redan nu. Det är ju lite drygt 3 månader kvar till min 4:e jubileumsfest av 25-årsdagen. Eftersom jag vet att alla vill ge mej nåt, ska jag redan nu ge er ett tips på hur ni samlar flesta bonuspoäng hos mej. Gör ni en sån här tårta, kan ni räkna med att ni får en stjärna på min himmel… nånstans i närheten av min egen, liiiite mindre än min egen också, men ändå en stjärna.

Bilden och fler tårtor finns på den här länken. Vill ni inte göra en så stor tårta, kan jag gå med på nån cupcake som finns på sidan också, men då kan jag inte lova nån stjärna.

7 thoughts on “För er som vill ha en stjärna på min himmel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *