Vissa saker önskar man att man inte läst

Vissa saker önskar man att man inte läst

Idag läste jag nånstans på Facebook, nånting som jag önskar att jag inte hade läst. Så tänk en gång till innan ni fortsätter läsa, för nu förstår väl att jag annars drar med mej er ner i fördärvet. Eftersom jag läste det på Facebook förstår jag såklart att sanningshalten är ungefär lika hög som hos det pappa säger när han har sitt berömda “pokerface”, typ obefintligt alltså. Ändå spökar det lite i bakhuvudet.

Jag läste i alla fall att en val ger ifrån sig 1520 liter sperma vid en utlösning. Endast 10% av detta tas om hand av tjejvalen. Alltså åker 1368 (om huvudräkningen funkar den här tiden på dygnet) liter ut i havet. Nån som funderat på varför havsvatten är salt?

Visst är det väldigt äckligt även fast man egentligen vet att det inte är sant? Men tänk bara nästa gång du råkar svälja saltvatten! Bläää!

3 thoughts on “Vissa saker önskar man att man inte läst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *