Om att välja efternamn

Om att välja efternamn

Jag kom att tänka på en sak härom dagen… När jag och Calle gifte oss valde jag att ta hans efternamn. Det är från början ett påhittat efternamn. Jag tyckte egentligen att vi skulle hitta på ett efternamn vi också, ett alldeles eget, som bara vi har. Jag tyckte att vi skulle ta efternamnet Bernadutt. Jag blev dock nedröstad och folk trodde inte att man skulle få ta ett sånt efternamn. Därför får jag nöja mej med Drejhammar istället, även om jag tycker att det hade varit lite festligare med Bernadutt.

One thought on “Om att välja efternamn

  1. Jag tycker att det hade vart coolt!!! 🙂 Mamma hade samma ide när hon & Mats gifte sig… Men hon var mer inne på något animaliskt, som vargtass eller så! Även det blev nedröstat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *