Plötsligt kom jag på att jag måste ringa Carina

Plötsligt kom jag på att jag måste ringa Carina

Jag har varit hemma och varit sjuk idag. Jag skickade sms till mina kollegor igår och talade om att jag skulle få lov att bli hemma idag. Klockan 4 i morse kom jag dock på att jag inte hört av mej till Carina, som jag har frukost med på måndagar.
Vet ni hur jobbigt det är att komma på en sån sak kl 4 på morgonen och sen komma på att man måste gå upp tidigt och ringa och meddela henne detta? Vet ni hur jobbigt det är då, att Larz-Christerz ens existerar? Vet ni hur jobbigt det är att komma på att man måste ringa Carina när klockan är 4 på morgonen? Det kan liksom låta så här i huvudet hela dagen sen då:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u_KPgM0e5g4[/youtube]

Som tur är, har jag Fredrika, som istället fick ett sms kl 4 på morgonen där jag bad henne prata med Carina på morgonen istället… så jag slapp gå upp och ringa Carina.

Tyvärr har jag smittat Calle med den här Carina-sången nu på kvällen och han har gjort en alldeles egen taliban-version, som är ungefär precis så bra som man kan föreställa sig… inte så värst med andra ord, med snälla ord.

4 thoughts on “Plötsligt kom jag på att jag måste ringa Carina

  1. Gissa om jag undrade vad du pysslat med inatt när jag såg tidpunkten för ditt sms! Å gissa en 3e person som åxå haft den där jäkla låten på repeat i huvudet hela dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *