Nostalgi så det sjunger om det

Nostalgi så det sjunger om det

Nämen, kolla vad som hittade hem till oss igår. Ett sprillans bättre begagnat Nintendo 8 bitars.

Hittills har vi första Super Mario, Tetris och nåt fotbollsspel tror jag. Jag skulle vilja ha Bubble Bobble och Wizards and Warriors. Så känner ni nån (eller ni själva) som vill bli av med dem eller några andra spel är det bara att säga till. Bubble Bobble-drakarna är så himla fina.

Av nån konstig anledning känns det som att det kommer bli svårt att börja gilla nåt spel, som jag inte gillade när jag var liten. Det är nog mest av nostalgiska skäl man spelar 8-bitars faktiskt. De flesta spel är så himla svåra, man hade inte hur många liv som helst eller hur många continues som helst och man kunde inte spara. Hur varvade man ens ett spel? Då måste man ju ha suttit i evigheters evighet i ett sträck.

One thought on “Nostalgi så det sjunger om det

  1. Jag har det spelet. Men vill inte bli av med det :p
    Man kan dock hitta massa bra spel som man inte spelade som liten. Iaf jag, men jag är väldigt nördig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *