Två slagna hjältar

Två slagna hjältar

Här sitter vi i soffan som två slagna hjältar… två röda slagna hjältar. Idag har vi nämligen kört jord… och kört jord… och kört jord. Efter det har Calle spelat disc-golf. Han kung-fuade inget träd den här gången, som han gjorde förut en gång. Jag har promenerat en sväng på Skutberget och sen gått med på 3 hål på disc-golfbanan. Det var lagom många, utan att bli tråkigt. Detta tog drygt 6 timmar, så mycket sol har vi hunnit få.

Så idag har vi alltså lyckats att inte ha tråkigt på Skutberget och göra slut på nästan en av de två jordhögarna på gården. Så mycket sol har vi fått, att vi alltså blivit lite varma och eventuellt lite röda i ansiktet. Calle skyller i och för sig rödheten på vin, istället för att solen ska ha tagit honom. Calle är lite för hård för att bli solbränd, verkar han själv tycka. Men jag vet inte vad jag ska tro.
Allt detta är i alla fall inte illa för en vanlig lördag i mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *