Det värsta med att ställa om klockan

Det värsta med att ställa om klockan

Vet ni en sak jag hatar med att ställa om klockan? Det är när folk i flera dagar och ibland veckor efteråt envisas med att säga när klockan exempelvis är 20.00, att klockan egentligen är 19.00. Som igår när jag ville gå och lägga mej i tid och Calle påpekar att klockan egentligen bara är 20.30, men NEJ! Den är egentligen inte 20.30, den är egentligen 21.30 för det står det på klockan!

Är det ingen mer än jag som stör mej på det?

One thought on “Det värsta med att ställa om klockan

  1. Vad är det för fel på dessa människor? Vem säger att vintertid är den “rätta”. Spendera en hel semestervecka med mina morföräldrar när jag var yngre och då sa dom så heeela tiden! Så det kryper i mig när jag hör det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *