Tuss

Tuss

Rolfy har dött. Vi har på sista tiden märkt att han blivit tröttare och tröttare. Det är inte speciellt konstigt med tanke på åldern. Han liksom tappade aptiten, åt bara dammråttor och små mjuka saker. Lite mer hårdtuggade saker, som grus och sand, vill han inte alls ha längre. Vart Rolfy tagit vägen vet jag inte. Idag när jag kom hem var han bara helt plötsligt borta. Han har det säkert bra i dammsugarhimlen och leker med de andra dammsugarna.

Idag kom istället en ny Electrolux ultrasilencer. Den är supercool, inte så tyst som vi trodde och har grön sladd. Det är ballt med grön sladd. Jag vill döpa den till Tuss, för så heter pappa Rudolfs dammsugare… och jag gillar pappa Rudolf, Sunes pappa ni vet. Calle säger att den visst får heta Tuss om jag vill, men då ska han döpa våra framtida barn. Det tycker inte jag är rättvist. Han har döpt båda våra hundar, jag får döpa en dammsugare och sen får han döpa barnen. Vart ligger rättvisan i det?


4 thoughts on “Tuss

  1. Det är ju mamma Carins dammsugare som heter Tuss. Inte pappa Rudolf.
    Rapport börjar ju nu! Dududutuduu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *