Som ett stackars barn i Afrika

Som ett stackars barn i Afrika

Alltid när jag vaknade förut stod min mage på minus. Jag var alltid sjukt hungrig och det kändes som om magen pekade inåt… typ ett tecken på svält eller nåt. En väldigt jobbig svält som kom och letade sig på över en natt bara, nästan varje natt.

Förstår ni då, hur underligt det känns när jag vaknar nu, jag är fortfarande lika hungrig som alltid innan, men magen står på ett extremt stort plus istället? Det är liksom ganska lätt då att tankar vandrar till ett stackars barn i Afrika, som har sån där svullen mage. För att vara så hungrig och ha så stor mage, det kan ju inte gå ihop på annat sätt?

Det kanske är så att jag är väldigt trött på morgonen, men att varje morgon gå förbi spegeln och få en smärre chock när man ser magen…. det känns som man borde vänja sig snart?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *