1 vecka kvar

1 vecka kvar

Den här veckan skulle jag egentligen vilja:

  • vara här
På räkbåt med mamma och de här glada gubbarna
  • eller vara här
I stugan, hösten är helt klart den absolut mysigaste tiden att vara där.

Den här veckan hoppas jag:

  • att bebisen ploppar ut

Vad jag vet att jag kan göra den här veckan:

  • vara tjock

Idag är första dagen på min föräldraledighet och jag har faktiskt inte sett skymten av nån ninja… förutom en och annan ninjaspark genom magen kanske. I vilket fall som helst tycker jag att bebisen kan visa lite hänsyn och komma ut nu. Man blir ju inte förmögen av att vara föräldraledig och då känns det ju onödigt att vara mammaledig utan att ha någon att vara mamma åt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *