Julklappar som hjälper

Julklappar som hjälper

Ett alldeles seriöst inlägg för en gångs skull:

Förra veckan var jag på Hotel Plaza och lämnade in julklappar. De går till Alla Kvinnors Hus. Det finns många mammor och barn som har en kamp varje dag. Någonstans läste jag om en mamma som gav sina barn varsin chokladkaka i julklapp förra året. Det var allt hon hade råd med. Jag tyckte så synd om de barnen och alla andra barn som inte får några julklappar.
Jag och Calle knatade iväg till Hotel Plaza och lämnade in tre julklappar med lite lego (ssccchh, hemlis!). Tre julklappar vi visserligen hade hemma och har haft ett par år, eftersom de aldrig kom dit de skulle då. Nu är jag glad att vi hade dem kvar och att de kunde komma till lite nytta.

Nu vet jag att jag kanske är lite sent ute, för på fredag är sista dagen man kan lämna in något. Men gå in på den här sidan och läs lite mer. Säkert finns det nåt litet paket ni kan lämna in.

Lets make a difference!

Även ni i Stockholm, Malmö, Ystad – Trelleborg och Katrineholm kan hjälpa till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *