Jag förespråkar moppe/gokartförbud

Jag förespråkar moppe/gokartförbud

På vår väg regerar moppekillarna på kvällen… tycker de själva i alla fall. Det är ett fasligt liv när de drar fram och tillbaka. Hemskt irriterande och man hör faktiskt inte vad de säger på tv:n om fönstret är öppet.

Man kan ju tycka att moppekillarna är nog irriterande. Nu har dock moppekillarna fått en kompis som kör nåt gokart-liknande. DET är ännu mer irriterande, för det låter galet mycket. Igår tyckte den killen att det var passande att köra fram och tillbaka fram till 23 på kvällen. Dessutom hade han race med moppekillarna. Jag tror han väckte Nils närmare 10 gånger på kvällen. Idag lyckades han väcka Nils när han sov middag ute också. Det var bra nära att jag fick tag på ungen. Ok, att han vill köra på dagen, det köper jag ändå. Då får jag väl skylla mej själv om jag ställer Nils ute… men kl 23 en söndagskväll, nej!

Nu, i skrivande stund, är moppekillarna igång och jag bara väntar på att coola killen i gokarten ska komma. I morgon ska jag banne mej skaffa en monstertruck och råka köra över den där gokarten… med eller utan kille i.

P.S Jag är ingen gammal surtant, trots att jag fyllt 30!

5 thoughts on “Jag förespråkar moppe/gokartförbud

  1. Ja, Sören… det skulle jag verkligen vilja göra, för det är inte bara de som kör som galningar här. Bussarna brassar på bra de också. Du kanske kan komma och hjälpa mej med designen nån dag!? =)

  2. Haha, ja det gör jag gärna. Jag har semester v.29 och v.30. Jag dyker upp då nån gång =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *