Klarade 6 km jogging

Klarade 6 km jogging

Nils har fått ett nytt vrålåk. En jättefin joggingvagn… som i och för sig är en vagn som man kan använda hela tiden. Men det som är riktigt bra är att det går att jogga med den. Innan har jag fått vänta tills Nils har somnat och tills jag smält middagen. Då har klockan blivit typ 21 innan jag kommit ut på joggingtur. Då är man inte riktigt taggad.

Igår provsprang jag och Nils. Vi sprang 3 km. När vi kom hem hade Nils tappat sin keps… eller tappat och tappat, snarare slängt ut den skulle jag tro. Så då fick vi springa 3 km till. Innan har jag inte klarat att springa mer än typ 1,5 km utan att kramphåll i magen. Nu klarade jag alltså 6 km. Det måste vara en magisk vagn. Dock är det en del muskler som blev använda som man inte använder i vanliga fall när man joggar. Kände mej pyttelite stel idag, får se om det är värre i morgon.

För tillfället är inte Nils riktigt lika imponerad av sina nya vagn som jag och Calle. Han skulle nog gärna se mej ett tag till när vi är ute och går. Det går dock bra nästan hela tiden… bara vi håller oss i rullning. Idag upptäckte han tjusningen med att sitta åt det hållet: man ser massa roliga saker som man inte gör när man sitter åt mammahållet.

Flashig va?

IMG_2440

5 thoughts on “Klarade 6 km jogging

  1. Superfin!!!
    Många köper stå-plattor till sina vagnar då det kommer ett syskon i familjen. Men jag kände att vi måste ut så att jag får promenera!! Därav vårat vrålåk. Det går säkert utmärkt att jogga med den också fast att jag föredrar PW! Visst är det härligt när det funkar att ta med sig barnet/barnen då man samtidigt kan motionera?!! 🙂

  2. Ja, riktigt najs! Nu har det i och för sig bara blivit en gång hittills.. men det hinns väl. Är lite för varmt faktiskt 😉

  3. Nej, det är en amerikansk vagn som heter B.O.B Revolution SE. Du får provköra när ni kommer hit =)
    Trille kändes inte alls stabil. Riktigt ranglig. Men beror väl på vad man är ute efter och vart man kör och så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *