Vår nya, fina torkställning/fotbollsmål

Vår nya, fina torkställning/fotbollsmål

Vår torkvinda är lite halvrostig och bara hälften av linan går att hänga på, resten hänger själv… ner i marken. Istället för att byta lina bestämde Calle att vi ville ha en ny fin torkställning som är lite roliga än en vinda. Det tyckte jag var bra bestämt. Nu har Calle byggt en ny… och jag har hjälpt till med att knyta lina, som Calle i och för sig fick knyta om för jag knöt för löst.

Nu är det ett sant nöje att hänga tvätt… mest för att det var Calle som hängde den kanske. Men det kan ju inte vara tråkigt att hänga tvätt när vi har en sån här fin torkställning. Jag har i alla fall plockar när tvätten. Jag kunde konstatera varför man började med torkvindor. Nu var man ju tvungen att röra på sig medan man plockade ner tvätten.

Ställningen är i alla fall fin och kommer vara ett klockrent, framtida fotbollsmål. Calle tänker inte så, men jag ser möjligheterna: Nilsan Drejhammovic!

DSC00627

DSC00629

DSC00631

DSC00632

DSC00634

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *