Nils första ord

Nils första ord

I veckan har Nils första ord kommit. Det har varit ganska spännande att klura lite på vilket det första ordet skulle bli. Lite hade jag ju hoppats på att det skulle vara “mamma”. “Pappa” hade väl också känts ganska okej, även fast det hade svidit lite om det inte var “mamma”. Nu slapp jag bekymra mej för det. Nils tycker att “vatten” eller “atte” är ett lämpligt första ord. Det kanske inte är så konstigt att det blev just det ordet. Pojken dreglar ju så mycket att han säkert är ganska uttorkad mest hela tiden. Nu kan han ju i alla fall säga till när det är dags att fylla på vätskedepåerna.

Här testar han makten i sitt nya ord. Säger man “atte” är det klart det kommer vatten, som på beställning.

IMG_2730

2 thoughts on “Nils första ord

  1. Det kanske är därför han säger det om och om igen… för att han aldrig får det han ber om och inte för att han är törstig ofta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *