Superwoman

Superwoman

Igår när jag var ute och gick började helt plötsligt en parkerad bil rulla. Jag hade inte sett nån kliva in i den och ljusen var av, så det såg lite strange ut. När den kom närmare mej upptäckte jag att det faktiskt inte satt nån i den. Bilen rullade mot mej på vägen och styrde liksom ner mot huset på motsatt sida av vägen och var på väg nedför en slänt där. Fort som busen fick jag i bromsen på vagnen och sprang fram och ställde mej framför bilen för att bromsa den. Stark som jag är lyckades jag faktiskt få stopp på den innan den rullade nedför slänten och ned i trädgården.
Så jag stod där och höll i en bil, med Nils i vagnen på andra sidan vägen och inte en jävel i närheten att ropa på. Kul läge! Efter en halv minut provade jag dock att släppa bilen och där stod den faktiskt helt still. Så jag kunde kliva iväg till huset bilen kom från och tala om att deras bil var ute och åkte…. det var tydligen inte första gången!? Hmm…
Dagens goda gärning i alla fall!

One thought on “Superwoman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *