Mössa från Polarn o Pyret

Mössa från Polarn o Pyret

Idag har Nils varit och hämtat ut en gratismössa från Polarn och Pyret. Det enda man behövde göra var att lägga upp en bild på mössan man ville ha på instagram och tagga Polarn och Pyret (polarnopyretsverige och #polarnopyret). Hur generöst som helst… visst?!

Det jävliga med det här är alla som efteråt klagat på Polarn o Pyret. Mössorna räckte inte till ALLA. Är det så himla konstigt? Mössorna var ju gratis. Det stod “så länge lagret räcker, till och med 24/11”. Jag tycker det är så himla dålig stil och riktigt girigt att klaga på nåt sånt. Mössorna kostar i vanliga fall över hundralappen, alltså känns det riktigt generöst av PoP. Ja, jag vet, de får massa gratisreklam, men ändå!
Nej, jag förstår inte hur folk har mage till att klaga. Var man inte där i tid, så var det väl så då?! Det känns som att sen Internet kom och facebook, så verkar man kunna säga vad som helst och det ska vara ok? Bara för att man inte ser folk i ögonen när man säger det? Himla dålig stil!

Tummen upp för PoP i alla fall! Här är Nils i sin nya, fina (om än lite stora) mössa:

IMG_3144

2 thoughts on “Mössa från Polarn o Pyret

  1. Va fin han var i mössan då 🙂 Jag försökte också få en gratis mössa men de var tyvärr slut.. Men inte är jag bitter för det. Tycker som du, är man inte i tid får man allt skylla sig själv! 🙂

  2. ååh jag missade ju detta totalt de va ju synd. fast ja Melissa och Lucas har ju 500 st mössor. Så de kanske va bra egentligen. Står de så långt lagret räcker så får man helt klart bita i de sura äpplet bete sig och gå där ifrån om man varit för seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *