Dagens goda gärning!

Dagens goda gärning!

Efter jobbet åkte jag för att hämta Nils och försöka shoppa en påskgubbehatt, sen vidare för att trängas med miljoner av folk på Ica Maxi. Efter handlingen, när jag hade kastat in kassen och skötväskan i bilen och börjat spänna fast en Nils, som inte gillar att bli fastspänd, kommer en man fram till bilen. Jag funderade över vad sjutton han ville och det rusade runt i huvudet över vad jag skulle kunna ha gjort för att reta upp honom. Då räcker han fram min låtsaspeng som man stoppar i vagnen. Vagnen hade han gått och parkerat åt mej. Hur ofta gör folk nåt sånt? Det har då inte hänt mej nån gång innan. Så himla gulligt att jag nästan blev tårögd! Tänk vilken liten gärning det behövs egentligen för att göra någons dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *